Vi är i mål!

Sydkoster 13 april 2013

Kära bloggläsare!

Så har vi då gått i mål med höstens deckargåta! Under dagen har vi redigerat manuset, strykt och ”fixat”. Det är därför vi med en skön känsla i morgon lämnar Sydkoster och reser hem till våra familjer.

Vi utlovade ju en liten ”teaser” om handlingen och här kommer den!

MORDEN PÅ FALKÖ

Kriminalkommissarie Annika Lopez är på väg hem från jobbet när hon får ett samtal från vakthavande på Kumlafängelset. En livstidsdömd fånge vid namn Boris Kovaljchenko har under en bevakad permission drogat sina två övervakare. Det märkliga är att Kovaljchenko trots detta inte har rymt. Vad han har gjort under de två timmar som han varit utan bevakning vägrar han berätta om han inte får träffa sin systerson, polisinspektör Christer Sjögren. När Sjögren anländer till fängelset och Kovaljchenkos infernaliska plan avslöjas startar en kamp mot klockan och en nitton år gammal mordutredning återupptas. Vad hände egentligen den där regniga helgen ute på Falkö i slutet av åttiotalet? Och ligger det någon sanning i vad Kovaljchenko påstår – att han är oskyldig till mordet på sin bror?

Vi tackar för oss för den här gången och hoppas att ni kommer och ser det färdiga resultatet i höst! Premiär den 27 september och biljetterna släpps som vanligt den 1 juli.

Vi hörs!

//Johan & Peter


One thought on “Vi är i mål!

  1. Som sann deckarfantast, väcks min nyfikenhet. Så det ser ut som en aftonkväll i höstmörkret är klar. Vi ses 🙂

Kommentarsfältet är avstängt.