Information om inställd föreställning med anledning av den ökade smittspridningen

Med anledning av de utökade restriktionerna i landet så kommer vi tyvärr att behöva ställa in alla föreställningar under perioden 13 januari – 5 februari. Vi planerar istället att spela dessa föreställningar enligt följande:

Torsdag 13 januari spelas torsdag 21 april
Fredag 14 januari spelas fredag 22 april
Lördag 15 januari spelas lördag 23 april

Torsdag 20 januari spelas torsdag 28 april
Fredag 21 januari spelas fredag 29 april
Lördag 22 januari spelas lördag 30 april

Torsdag 27 januari spelas torsdag 5 maj
Fredag 28 januari spelas fredag 6 maj
Lördag 29 januari spelas lördag 7 maj

Torsdag 3 februari spelas torsdag 12 maj
Fredag 4 februari spelas fredag 13 maj
Lördag 5 februrai spelas lördag 14 maj

Du som har biljett kommer automatiskt att flyttas till det nya datumet. Det gäller även dig som har ett boendepaket hos oss. Har du bokat övernattning på Perolofgården i samband med föreställning direkt i vårt bokningssystem så kommer vi att kontakta Perolofgården och ordna med flytten.

Om du inte kan det datum som du har blivit tilldelad så kan du kontakta oss på info@lerbacksteater.se eller telefon 0583-40402 så försöker vi hitta ett nytt datum till dig. Kom ihåg att ange ditt bokningsnummer.

Nu när myndigheterna rekommenderar att alla som kan arbetar hemma och inte umgås med många personer samtidigt, så tar vi ytterligare ansvar genom att flytta fram de sista spelveckorna. Vi hoppas naturligtvis att smittspridningen avstannar så snart som möjligt och att vi ska kunna genomföra resterande föreställningar som planerat.

Det är givetvis sorgligt och tråkigt för oss att återigen behöva lämna ett sådant här besked och vi hoppas nu att alla hjälps åt för att vi tillsammans på bästa sätt ska kunna minska smittspridningen!

Varma hälsningar,
Lerbäcks Teater