Framflyttade föreställningar!

Kära teaterbesökare!

Just nu är det tuffa tider för alla och för oss på Lerbäcks Teater har de senaste veckorna varit omtumlade! Vi har hittills följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens beslut om att begränsa sammankomster till max 500 personer. Då vi maximalt tar emot 110 personer så har vi därför inte ställt in några föreställningar. 

Lerbäcks Teater är ett litet familjeföretag som drivs helt utan bidrag och vi är därför helt beroende av intäkterna från vår publik. Vi startade teatern 2004 och har sedan dess byggt upp en verksamhet som lockar drygt 22 000 besökare per år. På många sätt är vi en unik teater och vi är glada över vår trogna publik som kommer såväl sommar som vinter!  

Att ställa in ett stort antal föreställningar skulle vara direkt förödande för oss och förmodligen leta till en konkurs och att vi får lägga ner teatern. Detta vill vi naturligtvis göra allt vi kan för att förhindra. Dock så känner vi att osäkerheten och oron som finns just nu i hela samhället gör att vi inte kan fortsätta verksamheten som vanligt. Det är också viktigt att vi tar vårt ansvar och gör vad vi kan för att minska spridningen av Covid-19. Inte minst som en stor del av våra besökare är äldre och därmed tillhör en riskgrupp. 

För att kunna ta vårt samhälleliga ansvar och samtidigt kämpa för teaterns överlevnad har vi idag beslutat att flytta fram alla planerade föreställningar under perioden 19 mars-25 april.  

Dessa föreställningar spelas istället under maj och september (7-9/5, 14-16/5, 21-23/5, 3-5/9 och 10-12/9). 

Vi erbjuder nu alla er som är inbokade under perioden 19/3-25/4 att boka om era biljetter och hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Vi blir väldigt glada och tacksamma om ni har möjlighet till en ombokning! Om någon inte kan/vill boka om sina biljetter så erbjuder vi er ett presentkort som kan utnyttjas vid en senare produktion på teatern.

För att boka om era biljetter (eller erhålla presentkort) skickar ni ett mail till: ombokning@lerbacksteater.se (ange ert bokningsnr, inbokat datum samt önskat nytt datum). För att detta ska administreras på bästa sätt så kommer vi att lägga in era bokningar i turordning utifrån hur de kommer in. Skriv gärna 2-3 möjliga datum om ni kan. Det går även bra att ringa oss på 0583-40402 (telefontider mån-fre 09.00-14.00).

Nu önskar vi er alla en fortsatt bra vår och att ni tar hand om varandra under denna svåra tid! 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

Vänliga hälsningar

Johan & Jenny Gille

Lerbäcks Teater


One thought on “Framflyttade föreställningar!

Kommentarsfältet är avstängt.