Höstens deckare heter ”En mördares manuskript”

Vi släpper biljetterna 3 juli 2018!

Säsongen 2018/2019 heter deckaren En mördares manuskript. Som vanligt är den författad av våra husdramatiker Johan Gille och Peter Nyström som också regisserar. Musiken är komponerad av Erik Oldberg och framförs live av kompositören och ensemblen.

Medverkar gör Fredrik Andersson, Mathias Blad, Anderas Gyllander, Elin Hansson (alternerar), Agnes Oldberg (alternerar), Erik Oldberg och Ingela Reinholdsson.

Fredrik och Mathias tillhör den fasta ensemblen på Lerbäcks Teater och ses i sommar i Kyrbacksungens hemlighet på Friluftsscenen, Ingela Reinholdsson har medverkat i många uppsättningar på teatern, senast i Kors i taket på Slottet och Hovsjömordet, Andreas Gyllander sågs senast på teatern i Robin Hood, därefter har han medverkat i Godspell på Malmö Opera och Cirkus i Stockholm, Agnes Oldberg sågs senast i Hovsjömordet och Elin Hansson gör sin debut hos oss. Erik Oldberg är musiklärare, musiker och körledare och skrev och framförde musiken till Hovslagarens dotter och Ture Sventon i London säsongen 2008/2009.