Vi släpper biljetter till vårens fars och avslöjar vad vi spelar i sommar!

[smartslider2 slider=”2″]

Natten till måndag 1 december släpper vi biljetter till vårens fars Triss i stress som har premiär 27 februari och spelas under våren 2015. Det går då att boka till föreställningar som spelas fram till påsk.

Under måndagen har du möjlighet att boka dina biljetter till med 50-kronor rabatt per biljett. Rabatten gäller obegränsat antal biljetter så passa på att köpa och ge bort i julklapp!


 

Biljettsläpp med boka-tidigt-rabatt

Triss i Stress i Magasinet
Triss i Stress i Magasinet

Triss i stress är som vanligt skriven och regisserad av våra husdramatiker Johan Gille och Peter Nyström.

Medverkar gör Fredrik Andersson, Mathias Blad, Jenny Gille, Anna Henningsson, och Ulrik Spjut. Föreställningen spelas under våren 2015.

Föreställningen spelas på torsdagar och fredagar kl 19 samt lördagar kl 13 (observera matinétiden!) och 19.

Örjan Medbo är en sann entreprenör som driver ett litet fågelpensionat, i sitt privata hem, där han tar hand om allt från små Kanariefåglar till stora Kakaduor. Inkomsterna är begränsade men i “privatiseringarnas tid” ser han plötsligt sin chans att tjäna lite snabba pengar. Han bygger om bostaden till ett lyxigt äldreboende men affärerna går inte riktigt som han tänkt sig. När kassan sinar blir han därför tvungen att låna pengar och även sälja sin frus fina segelbåt. Det dröjer sedan inte länge innan han står på ruinens brant…

Du kan läsa ”teasern” i sin helhet här.

Vi bjuder på en hejdlös fars i tre akter som innehåller allt från fantastiska förvecklingar och makalösa missförstånd till skruvade snurrigheter i sann “Lerbäcks Teater-stil”. Till detta serverar vi som vanligt en utsökt trerätters middag!

För att boka biljetter klicka HÄR eller ring oss på 0583-40402 (tis – fre, 9:00 – 14:00 och extraöppet mån 1 dec 9:00 – 14:00).

Boka biljetter till Triss i stress (från 1 december) >>


 

Madicken på Friluftsscenen i sommar

Nyhetsbrev_madicken
Madicken av Astrid Lindgren

Vi har även det stora nöjet att presentera sommarens familjeföreställning på Lerbäcks Teater! Det blir Astrid Lindgrens klassiker Madicken som ges på friluftsscenen i Lerbäck i sommar.

Medverkar gör bl.a. Sara Klingvall, Jenny Gille, Fredrik Andersson, Mathias Blad och Ulrik Spjut. Vilka barnskådespelare som medverkar meddelas under våren.

Astrid Lindgrens första bok om Madicken på Junibacken gavs ut 1960 och en tv-serie visades i SVT 1979. Detta blir första gången som Lerbäcks Teater tar sig an berättelsen och dramatiserar gör Johan Gille.

Vi släpper biljetter till Madicken 1 april 2015 och premiären äger rum 26 juni 2015.