Triss i Stress

Örjan Medbo är en sann entreprenör som driver ett litet fågelpensionat, i sitt privata hem, där han tar hand om allt från små Kanariefåglar till stora Kakaduor. Inkomsterna är begränsade men i “privatiseringarnas tid” ser han plötsligt sin chans att tjäna lite snabba pengar. Han bygger om bostaden till ett lyxigt äldreboende men affärerna går inte riktigt som han tänkt sig. När kassan sinar blir han därför tvungen att låna pengar och även sälja sin frus fina segelbåt. Det dröjer sedan inte länge innan han står på ruinens brant…

Örjan beslutar sig då för att återgå till “fågelverksamheten” och tack vare en rejäl miss av landstinget så får han plötsligt bidrag för fåglarna som om de vore brukare på äldreboendet. Affärerna blomstrar och pengarna rullar in!

Men vad som händer när en av fåglarna dör och sedan förväxlas med en äldre dam… och när det plötsligt anländer en tjänsteman från landstinget för att inspektera verksamheten… och när det sedan dyker upp tre sörjande trillingar… ja det får du veta om du ser “Triss i Stress”

Vi bjuder på en hejdlös fars i tre akter som innehåller allt från fantastiska förvecklingar och makalösa missförstånd till skruvade snurrigheter i sann “Lerbäcks Teater-stil”. Till detta serverar vi som vanligt en utsökt trerätters middag!

 

MENY

Förrätt

 Lättrimmad lax, kavring, rökt grädde, rättika och våriga primörer.

Varmrätt

 Majskyckling, potatiscylinder med dragon & senap, cidersky, vårsparris och semitorkade tomater.

Dessert

 Vaniljcheescake med kola & citron, bärkompott med muscovado- & basilikamaräng.

Vegetariskt alternativ (måste förbeställas på mail eller telefon):

Förrätt
Bakad purjolök på kavring, rökt grädde, rättika och våriga primörer.

Varmrätt
Hällstekt blomkål med citron- och kapris-smör, potatiscylinder med dragon & senap, vårsparris och semitorkade tomater.