Boka

Du kan boka biljetter till våra föreställningar här på vår webbplats och på telefon. Till vissa föreställningar kan du även boka via ombud.

Boka via lerbacksteater.se

Du kan boka biljetter till våra föreställningar själv direkt vi vår webbplats. Betalning sker via kort (Visa eller MasterCard, 0 kr i avgift), faktura via e-post (25 kr i fakturaavgift) eller brev (45 kr i fakturaavgift). Du får bekräftelse och kvitto eller faktura via e-post.

Du väljer själv om du vill ha biljetterna skickade hem till dig med brev, e-post eller om du vill hämta dem på vårt kontor eller i samband med föreställningen. För att skicka biljetter med brev tar vi ut en administrativ avgift på 25 kr per bokning.

Vi har som ett utökat köpevillkor tillsvidare bestämt att det går fint att boka om eller byta sina biljetter till ett presentkort fram till dagen före aktuell föreställning.

Du som gäst ska kunna känna dig trygg hos oss!


Innersta rummet – Magasinet, Lerbäcks Teater
Premiär 16 oktober 2020.
Ny deckare av Johan Gille med trerättersmiddag signerad Olle Sörblom och Fia Andersson.

Köp stödbiljetter
Corona-pandemin har som bekant slagit hårt mot samhället i stort och mot kultur- och idrottsvärlden i synnerhet. Som situationen är nu så kostar vår verksamhet betydligt mer än vad vi kan få in givet de restriktioner som vi är ålagda.

Om du som privatperson eller företag vill stödja oss genom att köpa biljett till någon eller några av de ”tomma platser” som inte får användas i nuläget så hjälper du oss att överleva den här krisen.

Du väljer själv vilken prisnivå (100 kr eller 500 kr) du vill betala och du kan köpa obegränsat med tomma plaster.

Stort tack för ditt stöd! Det är guld värt.


Emil i Lönneberga – Friluftsscenen, Lerbäcks Teater
Premiär 1 juli 2021.
Sommarens stora höjdpunkt för hela familjen.

Boka på telefon

Du kan även boka biljetter på telefon:

Tel 0583 – 404 02
Telefontid onsdag 09.00 – 14:00.

OBS! På grund av korttidspermittering av personalen har vi telefontid endast på onsdagar.


Boka via ombud *

Just nu säljer vi ingenting via ombud.


* Bokningsavgift tillkommer


Presentkort

Just nu kan du endast köpa presentkort till Emil i Lönneberga som spelas sommaren 2021. Presentkorten levereras digitalt som PDF-filer. Två fina presentkorts-mallar för utskrift bifogas.